Ningú no compren ningú

Ningú no compren ningú

Autori testo

Ti possono interessare anche..

Ningú no compren ningú peró nosaltres som nosaltres i sabem alló que és bó: Sentir el sol damunt la cara, i estimar-se de debó, i trobar-se viu encara, i cantar sense cap dò. Ningú no compren ningú peró nosaltres som nosaltres i volem un món tot nou: amb un cel net d'amenaces amb tres núvels per quan plou amb el mar a quatre passes i els que som companys, i prou. Ningú no compren ningú peró nosaltres som nosaltres i sabem la veritat: que la terra no és partida como um mapa mal pintat, i que aixó és uma mentida de molt mala voluntat.
Dom Sol7 Dom Ningú no compren ningú Sol7 peró nosaltres som nosaltres Dom i sabem alló que és bó: Fam Sentir el sol damunt la cara, Dom i estimar-se de debó, Sol7 i trobar-se viu encara, Dom Sol7 Dom i cantar sense cap dò.
Do#m Sol#7 Do#m Ningú no compren ningú Sol#7 peró nosaltres som nosaltres Do#m i sabem alló que és bó: Fa#m Sentir el sol damunt la cara, Do#m i estimar-se de debó, Sol#7 i trobar-se viu encara, Do#m Sol#7 Do#m i cantar sense cap dò.
Rem La7 Rem Ningú no compren ningú La7 peró nosaltres som nosaltres Rem i sabem alló que és bó: Solm Sentir el sol damunt la cara, Rem i estimar-se de debó, La7 i trobar-se viu encara, Rem La7 Rem i cantar sense cap dò.
Re#m Sib7 Re#m Ningú no compren ningú Sib7 peró nosaltres som nosaltres Re#m i sabem alló que és bó: Sol#m Sentir el sol damunt la cara, Re#m i estimar-se de debó, Sib7 i trobar-se viu encara, Re#m Sib7 Re#m i cantar sense cap dò.
Mim Si7 Mim Ningú no compren ningú Si7 peró nosaltres som nosaltres Mim i sabem alló que és bó: Lam Sentir el sol damunt la cara, Mim i estimar-se de debó, Si7 i trobar-se viu encara, Mim Si7 Mim i cantar sense cap dò.
Fam Do7 Fam Ningú no compren ningú Do7 peró nosaltres som nosaltres Fam i sabem alló que és bó: Sibm Sentir el sol damunt la cara, Fam i estimar-se de debó, Do7 i trobar-se viu encara, Fam Do7 Fam i cantar sense cap dò.
Fa#m Do#7 Fa#m Ningú no compren ningú Do#7 peró nosaltres som nosaltres Fa#m i sabem alló que és bó: Sim Sentir el sol damunt la cara, Fa#m i estimar-se de debó, Do#7 i trobar-se viu encara, Fa#m Do#7 Fa#m i cantar sense cap dò.
Solm Re7 Solm Ningú no compren ningú Re7 peró nosaltres som nosaltres Solm i sabem alló que és bó: Dom Sentir el sol damunt la cara, Solm i estimar-se de debó, Re7 i trobar-se viu encara, Solm Re7 Solm i cantar sense cap dò.
Sol#m Re#7 Sol#m Ningú no compren ningú Re#7 peró nosaltres som nosaltres Sol#m i sabem alló que és bó: Do#m Sentir el sol damunt la cara, Sol#m i estimar-se de debó, Re#7 i trobar-se viu encara, Sol#m Re#7 Sol#m i cantar sense cap dò.
Lam Mi7 Lam Ningú no compren ningú Mi7 peró nosaltres som nosaltres Lam i sabem alló que és bó: Rem Sentir el sol damunt la cara, Lam i estimar-se de debó, Mi7 i trobar-se viu encara, Lam Mi7 Lam i cantar sense cap dò.
Sibm Fa7 Sibm Ningú no compren ningú Fa7 peró nosaltres som nosaltres Sibm i sabem alló que és bó: Mibm Sentir el sol damunt la cara, Sibm i estimar-se de debó, Fa7 i trobar-se viu encara, Sibm Fa7 Sibm i cantar sense cap dò.
Sim Fa#7 Sim Ningú no compren ningú Fa#7 peró nosaltres som nosaltres Sim i sabem alló que és bó: Mim Sentir el sol damunt la cara, Sim i estimar-se de debó, Fa#7 i trobar-se viu encara, Sim Fa#7 Sim i cantar sense cap dò.
Informazioni

Registrat0 per la prima volta nel 1971dal Gruppo catalano La trinca, in un 45 giri per l'etichetta spagnola Edigsa. (El Gallo Rojo,  lapalabramasnuestra@gmail.com)

Fonte

Xesco Boix, LP, Brilla estel-La flor rominial, Picap, 2006

Scheda del canto
Autori testo
Lingua
Inserito da
ilDeposito

Disclaimer

I diritti del contenuto sono dei rispettivi autori.
Lo staff de ilDeposito.org non condivide necessariamente il contenuto, che viene inserito nell'archivio unicamente per il suo valore storico, artistico o culturale (maggiori informazioni).
Commenti
Per inserire un commento è necessario registrarsi!